Vaccinerad

Jaha, då är man vaccinerad mot bacon-influensan. Det gick jättebra, jag blundade hela tiden så jag fick inte panik som jag fått förut...som ni kanske vet så är jag väldigt rädd för sprutor.
Men sköterskan var duktig och jag kände inte nånting.
Nu sitter jag bara här och väntar på att symtomen ska komma....jo ,jag känner mig nog lite febrig, lite illamående, lite snurrig, lite huvudvärk :) Snacka om hypokondriker :)
Men jag känner ingenting...än...

Det kommer väl sen är mamma och jag är på stan, vi ska handla julklappar idag. Hoppas vi hittar det mesta, inte för att jag vet vad jag ska handla till alla men vi brukar alltid hitta bra grejer.
Har redan köpt en superbra julklapp till Sanna!nu blir hon nyfiken...men jag säger ingenting, inget avslöjas förrän julafton *muhahhaha*

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag och Sanna åker till Stockholm....gud vad jag längtar! Ska bli härligt med en liten mini-semester, förhoppnngsvis hittar vi lite julklappar oxå.

Var ju och såg New Moon, den var helt ok. Twilight är fortfarande bättre men som sagt helt ok. Har lyssnat lite på Robert Pattinssons låtar som de har med i soundtracket till filmerna. Är otroligt bra, ska absolut köpa hans skiva när den kommer. Så speciell röst...

Denna är min favorit just nu, Never Think, texten är så sorglig

Vilken hyllning!

Hittade denna på BSB hemsida, vilken hyllning till dom och helt underbart!
http://backstreetboys.com/media/videos/1447/1229


WOW!


14 dagar kvar!

Bara 14 dagar kvar tills Sanna och jag åker till Stockholm... ska bli jättehärligt!
Underbar konsert, fint hotell, god hotellfrukost, shoppa julklappar, fika, och titta på lite julskyltning. Mysa helt enkelt!



Usch vad jag har blivit dålig på att skriva här i min blogg, det är så mycket med jobb och annat så när jag äntligen kommer till ro så orkar jag inte skriva nåt plus att det händer inte så mycket intressanta saker som ni skulle vilja höra om...;)

I fredags var Sanna och jag på Chili och dansade lite, det var skoj.
ÖIF hade avslutning, förfest här hemma hos oss (men jag fick inte vara hemma :) sen gick de till Juventus (då hade Sanna och jag förfest här med lite sminkning, cider,dans och Singstar) och sen som sagt gick både vi och de till Chili.
Vi var inte där tillsammans med grabbarna men tyckte att det kändes bättre att gå på Chili första gången och att man känner några personer iaf.

Lördagen var vi sega :) Lagade thanksgiving-middag med mamma i Örsjö. Vi hade bjudit Tony, Mika, André och Tom. Stackars Adam var sjuk så vi skickade med lite mat till honom.

Söndag var jag och Amir en runda i Kalmar och tittade på dvd-spelare, det blev en Blue-Rayspelare. Vilken skillnad på bild säger jag bara!
Var på IKEA oxå och köpte några kuddar till soffan på övervåningen och förvaringsboxar till mina cd-skivor och dvd-er.

Idag har jag städat lite och hängt upp några julgardiner...REDAN tänker ni....ja, jag tycker att det är alldeles för kort tid man har alla ljusstakar, gardiner och andra mysiga julsaker. Och sen jobbar jag nästa helg så det är skönt att ha lite gjort redan.
Fick sy upp en gardin i köket FÖR HAND! men det blev ganska bra iaf.
Ska lägga in bilder så fort jag lärt mig hur man gör...Sanna har förklarat en gång men jag kommer inte ihåg det iaf.

Imorgon ska morfars födelsedag firas med pizza. mums!
På lördag är det St.Sigridscupen i sporthallen så det blir att åka dit en runda och kolla på grabbarna, sen ska jag, Sanna och Molly på bio och se "New Moon".
New Moon
Till sist en fin textsnutt:

What am I still here for,
Could it be that I'm just waiting
Hoping you'd rescue me,
And put the pieces together again

Inside, I'm so lost,
In the middle of my heart
It's a battlefield of love,
I've been fighting for too long

And now I'm shattered

Ledig dag

Ledig dag idag efter att ha jobbat helgen. oh, vilken helg sen....var helt slut igår kväll.

Beställningar som ska göras långt i förväg, eftersom det är många sjuka så kanske det inte kommer någon om Gunvor som jag jobbar med fortfarande är sjuk denna veckan som kommer...                    Sen städa en massa, möblera om! Fick en kassaapparat som vi ska installera nångång snart och då var jag tvungen att trolla fram en plats för den...i vårt lilla kök...suck

Sen igår var det ju Fars dag så vi åkte hem till Örsjö och åt en jättegod middag. Mamma hade lagat älgstek som hon fått av mormor och morfar...mmm....med kokt potatis och en smarrig gräddsås
Pappa fick bara en chokladask av mig och Sanna, så svårt att komma på nåt roligt att ge i present om han inte önskar sig något särskilt.
Till efterrätt gick vi till mormor och åt tårta som hon bakat, typ glömmingetårta men med chokladkräm till fyllning, snacka om att jag blev mätt!!!
Tittade på lördagsfilmen "Desperate hours" som jag spelat in i lördags, den var helt ok men slutet var sådär. Gerard Butler var med så det var något iaf...:P
GerardButler17.jpg Gerard Butler image by atlantis60062
Idag har jag som sagt varit ledig. Sov till halv 11! Och sen var det bara till och upp o hoppa. Hade tänkt träna tidigt så jag skulle hinna mycket idag men det blev som det blev. Tränade iaf i 1,5 timme, helt slut!har nog fortfarande lite förkylning i kroppen, pulsen var uppe i typ 400 och jag blev illamående :( men jag härdade ut och nu känns det bra.
Amir och jag åkte och storhandlade och sen gjorde jag en supergod potatis-&purjolökssoppa.

Apropå att handla så åkte jag och Amir i fredags och handlade en platt-tv till övervåningen, äntligen tycker min älskling som tjatat sen vi flyttade in att han ville ha en. Då upptäckte vi att vi skulle behöva en ny tv-bänk oxå så det shoppade vi i lördags. Det blev jättefint!
Andersson A421FD White
Nu ska jag titta på fotbollsgalan och se om Zlatan vinner nåt pris. Heja heja!

Dagens låt är "I guess I loved you" med Lara Fabian, vet inte vem hon är eller hur jag hittade den men den är fin och jag får rysning varje gång


Beyoncé...vilken kvinna!

Beyoncé, snygg, sjukt bra sångröst och vilka framträdanden! WOW kan jag bara säga!


Helt slut i huvudet

Varit ledig i två dagar, ska jobba helgen.

I tisdags var Sanna, jag och Marie på bio och såg Michael Jackson filmen. Den var riktigt bra tyckte jag, sorgligt att det gick som det gick. Vilket slut han hade fått på sin karriär om han fått göra de här showerna, och för hans fans som följt honom vilken upplevelse det blivit.
Sen hände det en ganska rolig grej så vi skrattade så vi grät läs mer på Sannas blogg
http://www.meduzza.blogg.se

Igår gjorde jag inte så mycket, åkte hem till mamma och pappa och lagade lite mat till dom. Köttfärstårta a'la Emmelie, bjöd Sanna oxå eftersom det är en av hennes favoriträtter. Busade lite med Calypso hon är så söt. Hon hörde när jag parkerade på andra sidan vägen och gjorde ett långt yl som jag hörde ända till bilen :) och då hade jag inte ens stigit ur bilen så antagligen kände hon bara igen bilen och blev helt galen...

Idag har jag tvättat och städat undan lite här hemma. Sen har jag suttit nästan hela dagen och skrivit en ny syssofördelning för jobbet. Fick i uppgift att kolla om vi gör något onödigt som tar tid, men det gör vi inte så det är helt enkelt tid som fattas för oss med så mycket portioner. Jaja nu är det gjort iaf, men jag är helt slut i huvudet...

Nu är det bara 28 dagar kvar tills Sanna och jag ska åka till Stockholm och se Backstreet Boys!!! Jag vill att det ska vara nu!!! Fast jag vill ändå ha det kvar...brukar bli så deppig sen när det är över...
Men vi ska ju bo på fint hotell och bara mysa, shoppa, fika och äta en massa gott.
Vi ska ju bo på Hotell Rival, samma hotell som Boysen brukar bo på, så vi hoppas att de ska bo där den här gången oxå. Kanske att man kan få en liten bild och en autograf.... jag vet vi är lite "stalkers" men lite crazy får man väl vara :)

Kolla vad häftiga rum det är!

Längtar till konserten, brukar vara helt magiskt! Här är entrén på Never Gone tour, 4.10 in i klippet börjar Sannas och min favorit den konserten! Njut!

Dagens låt 2009-11-04

Dagens låt är min nya favorit på BSB-skivan "This is us". Detta är "Undone". Texten är helt underbar och favoriten AJ sjunger första versen... underbart!
Your words burn, there melting
What we had, I'm breaking down
No reason, no warning, no love lost
You might as well
Take our pictures of the walls tonight
I don't want to see you no more, I don't want to feel you no more
Take our memories throw them all aside
I hope you finally get what you want, now you know

Pasta Carbonara

Mmmm....Pasta Carbonara snodde jag ihop lite snabbt nu när jag kom hem,skriver här medan jag väntar på att pastan ska koka färdigt. Gott gotti gott gott!

Imorgon ska jag Sanna och Marie gå på bio och se Michael Jackson filmen - This is it. Får se hur den är vet knappt vad den handllar om, tror at det är om förberedelserna inför hans avskedsturné. Kul med bio iaf, och sen äter vi nog nåt gott på McDonalds innan skulle jag tro.

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och äta min pasta (mums)och titta på True Blood (Skarsgård ännu mer mums :)



Söndag kväll

Då var det söndag igen, gud vad snabbt veckorna går.

Fullt upp på jobbet som vanligt, jättemycket att jobba ifatt för mig men nu i veckan ska det nog vara lugnare... vi får se...
I fredags hade Sanna och jag skräckfilm-kväll. Tittade på Trick r Treat, Drag me to hell, Haunting in Connecticut och The last house on the left. Det var väl bara de två sista som var något att ha...
Calypso var busig och jättesöt under hela kvällen. Skulle ligga i soffan på oss hela tiden och när hon tyckte att det var dags att gå och lägga sig så gnällde hon på oss och gick till trappen och ville gå upp och lägga sig.



Igår åkte jag och Amir in till det nya Modehuset i Hansa City i Kalmar. Hann inte att kolla igenom alla butiker så där jättenoga men vi shoppade lite. Amir köpte en skjorta och en tröja. Jag köpte 2 klänningar 3 par leggings (1 par "ormskinn" och 2 par jeans) och ett par skitsnygga skinnboots.
Sen var vi bjudna till Micke och Emma på middag, det var jättekul att ses och maten var riktigt god. Först lite tapas, sen klyftpotatis med morot, rödlök och champinjoner fläskfilé med mozzarella/toscanasalami, rödvinssås och ugnsstekta tomathalvor med chilipulver och ost....*mums* till efterrätt blev det grillad banan fylld med daimchoklad och glass. Var jättemätt!

Idag har Amir och jag ordnat lite i trädgården, räfast löv, klippt buskar och plockat in det sista som fanns i trädgården och altanen, så nu kan det få snöa när det vill...
Sen åkte vi och åt middag hos mamma och pappa, fick ugnsstekt kyckling. Tittade oxå på resa till Kroatien som vi nog snart ska beställa till i sommar.

Tänk att få gå från det här.......


Till det här....

Bye!

RSS 2.0