Nytränad o trött

Har tränat idag, var sliten sen förra träningen så det var lite segt. Men skönt att det är gjort!

Nu slappar jag bara i soffan, somnar nog antagligen här för tredje kvällen i rad :)

Igår var jag, Sanna o Molly på bio o såg "Har du hört ryktet om Morgans", den var helt ok på sina ställen riktigt rolig.

Imorgon är det sista arbetsdagen denna veckan, och så får jag äntligen träffa min älskling som jobbat kväll denna veckan. Saknar honom!

Bye!


Ledig fredag

Ledig idag. Har tagit det lugnt och träffade Linda hemma hos henne och blev bjuden på kycklingsallad och vi pratade en massa strunt :) det var trevligt.

Sen hem och vänta på Amir för att gå till mäklaren för att diskutera hur vi ska göra med badrummet. Men det verkar bli en långdragen historia och han verkar inte ha någon lust att hjälpa oss på nåt sätt :(

Sen bar det av till Örsjö till min morbror som hade födelsedagskalas, där serverades det glass och cheesecake *mums* så nu är vi mätta och belåtna och ska bänka oss i soffan framför "The ugly truth" med Gerard Butler och Katherine Hiegel.

Imorgon ska vi ut o åka skridskor o grilla korv, ska försöka komma ihåg kameran så jag kan lägga ut lite bilder.

Bye!

När jag hör denna låten tänker jag bara på BSB-efterfesten, hittade även ett klipp från den omtalade festen, underbart!

Så dålig på att uppdatera

jaha, det var riktigt längesen jag skrev...ska försöka bättra mig, iaf göra korta inlägg.

Julen var bra, fick ledigt julafton så det var härligt. Sanna fick i julklapp av mig att vi ska åka till Stockholm 10 mars och se 30 seconds to Mars! Hon blev så glad så vi båda grät till slut...:) Det ska bli jättehäftigt att se dem live, hoppas att vi kommer långt fram!

Nyår firades hemma hos mamma o pappa med halva släkten (men Sanna övergav oss för man-frienden). Vi åt så vi var proppmätta och så sköts det lite raketer. Och det gick jättebra med Calypso, hon stod i soffan och tittade och följde alla raketer.


Förra torsdagen var jag o mamma o tittade på Nybro Open, Örsjö spelade. Det gick inte så bra och det blev inget mer spelande för grabbarna....tråkigt!

Nähä, vi får se när jag hör av mig igen :)
Bye!

Den här gamla godingen dök upp när jag tränade

RSS 2.0