Det är onsdag, vi måste beställa bord...:)

Då var onsdagen avklarad, fullt upp på jobbet som vanligt men jag hade städtur och gnodde överallt med min lilla trasa :), var så duktig så jag städade vår fläkt och fläktkåpa oxå, nu behöver vi inte göra det på några månader.Slog i mitt huvud mitt i tinningen innan jag skulle gå hem så jag fick en bula och bar tvungen att kyla den när jag kom hem, får se om det är en blåtira imorron.

Ungefär som jag men min sitter i tinningen som sagt, aj aj

Nu har Amir och jag målat lite till i vårt allrum på övervåningen så sakta men säkert närmar det sig slutet. Måste vara färdiga tills Amir fyller år iaf.

Nu ska jag gå och titta på Greys anatomy som tydligen hade säsongspremiär ikväll.


KRAM


Tlöööt

Idag har det varit en rejäl arbetsdag. Vi var bara två om jobbade (skulle ha varit tre) men eftersom att det är många sjuka så finns det ingen att sätta in, så det var bara att kämpa! Vårfest, leverans av varor, telefonen ringer, beställningar, fakturor som ska godkännas, förbereda här o där, springa hit och springa dit... Fy vad trött jag är nu...
Sen tränade jag och Sanna på Friskis oxå! Men det är skönt efteråt att man gjort det.
Nu har jag suttit här vid datorn och försökt komma ut på internet i nästan en timme, hela datorn är knäpp. Virusskyddet säger att det är för gammalt och behöver uppdateras men ingenstans står det hur man gör det *suck* Fick starta om och hålla på att klicka överallt, så nu verkar det som att det funkar...


Nu ska jag och Amir (min man-friend**) slänga oss i soffan och antagligen somna båda två på några sekunder...
**syftar på SATC-filmen när Carrie säger att Mr.Big är hennes Boyfriend, han tycker då att han är för gammal för att vara en BOY-friend. Hon säger då att f.r.om. nu ska hon presentera honom som sin Man-friend :)

SATC.jpg SATC image by SceneIt_by_Marijke

Försök nr 1

Ja då är detta försök nr 1. Starta en egen blogg, skulle vara roligt om jag kunde skriva lite då och då lite svårt för mig att få fram tankar till ord på skärmen, men jag ska göra mitt bästa. Blev lite bloggbiten nu när både lillasyster www.meduzza.blogg.se och kusinen www.thelly.blogg.se skriver så bra i sina bloggar. nähä nu ska jag titta på "Matakuten" och se på mattanterna (många typer av tanter som man känner igen) :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0